Politica Rezervare si Anulare

Confirmarea de către hotel a disponibilității unei camere nu constituie o rezervare. Pentru o rezervare valabilă și fermă, este necesară achitarea unui avans de către client de 30% din valoarea totala a rezervarii dar nu mai putin de o noapte de cazare. Achitarea avansului se va face în termen de 2 zile lucratoare. Dacă nu există nicio sumă depusă la expirarea termenului limită, rezervarea poate fi anulată.

Daca in momentul rezervarii au fost introduse datele unui card de credit/debit valid, in termen de 24 ore de la efectuarea rezervarii, vom debita sau preautoriza valoarea totala a rezervarii sau un avans din valoarea totala.

Dupa efectuarea rezervarii, veti fi instiintat(a) printr-un mesaj SMS si un mail de necesitatea trimiterii unui avans sau de operatiunea de debitare/preautorizare.

Anularea rezervarii poate fi facuta fara nicio taxa in primele 24 ore de la efectuarea acesteia cu exceptia rezervarilor last minute facute cu pana la 48 ore inainte de check-in. Dupa 24 ore, clientului i se va încasa prețul total dacă anulează oricând. Sumele achitate in avans nu sunt rambursabile/ returnabile/ reportabile, in caz de anulare sau scurtare sejur.